Recorda’m. Estima’m. Perdona’m.

Tu també tens secrets.

Antoine, la teva germana s’ha ofegat.

Com els gestiones?

S’ha ofegat? On?

Ets dels qui els explica,

Perdoneu-me el terrible assassinat!

dels qui els gaudeix,

Jo vaig tastar la mel i l’harmonia de les seves promeses.

o dels qui els coven?

A l’esperit li és més noble sofrir els cops i els dards de la ultratjant Fortuna, o armar-se contra un mar de sofriments i enllestir-los lluitant?

Valerie és una destrucció del Hamlet de William Shakespeare situada a Babilònia, un club de nits abstracte a la frontera entre França i Espanya. La mare morta de la Valerie se li apareix una nit en forma d’espectre per confessar-li un secret que la portarà a crear-se un palau de cartró que la protegeixi de la pluja que cau a fora.

L’obra és una aproximació a l’actitud antinaturalista nascuda a finals dels anys 90 amb autors com Mark Ravenhill o Thomas Ostermeier. Amb un equip de 8 actors i 2 músics en escena i a través del muntatge audiovisual amb neons i música electrònica, Valerie busca degollar un a un els espectadors emmirallant-los a través d’un retrat grotesc del món contemporani sense perdre la qualitat del text original.

Treballem des de la proximitat de la nostra identitat com a associació amb l’espectador, volem que ell sigui partícip de tot allò que tingui repercussió sobre el que passa a l’escenari. Per això ho volem posar tot allà, a la vista del públic. Tècnics de so i de llums, músics i els DJ’s que crearan l’ambient de l’espai estaran en escena. Seran testimonis de l’acció i fins i tot en alguns moments en formaran part. I perquè volem que l’espectador s’endinsi en aquest món fràgil però aparentment festiu voldríem transformar tot l’espai en aquest bar on s’ambienta tot. Babilònia. Perquè creiem que l’espai escènic surt de les arestes que té l’escenari i pot envair qualsevol racó de qualsevol espai.
Premsa
Amb la col·laboració de:
Amb la col·laboració de:

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat