Avui, primer d’agost, s’han reunit els dos autors i actors d’Apnea –Clara Mir i Mario Rebugent– amb el director Ferran Joanmiquel per començar els assajos de la nova producció.

La trobada, que ha tingut lloc a un espai cedit per l’Ajuntament de Salt, és la primera de les moltes que es realitzaran durant aquest mes d’agost i que s’estendran durant el setembre i mesos posteriors per tal de donar forma a l’obra que LOG OUT Teatre produeix per estrenar l’any vinent.

Per tal de fer possible aquesta producció, l’equip de LOG OUT ha posat la seva atenció en l’equip humà, buscant persones involucrades i referents que creguin en noves maneres de fer i apostin per la posada en escena de textos directes i incorrectes, sense por dels perjudicis (bons o dolents). És precisament per això que l’obra es construirà de manera orgànica, a partir del treball que els actors facin amb el director, i és sobre aquesta base que estableixin que els equips tècnics treballaran després.

Actualment podeu consultar la pàgina web de l’obra i consultar el dossier artístic. Els programadors també trobaran un enllaç per posar-se en contacte amb nosaltres per tal de contractar l’espectacle i portar-lo al seu local o respondre a qualsevol dels seus dubtes i obtenir més informació.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat