Per què programar espectacles de LOG OUT?

L’any 2016, un grup de nou joves ex-alumes del Centre de Formació Teatral el Galliner (Girona), fundàvem LOG OUT per poder continuar treballant junts. D’aquell estiu en sortiria L’home Gras, que es va estrenar el 2017. D’aleshores ja fa uns anys, i amb el temps, L’home Gras i el grup van anar morint. Dels que érem allà ja només som dues persones, però continuem amb el mateix esperit i visió que el primer dia: poder crear una estructura que permeti produir teatre de joves i per a joves, amb una visió social, transversal i progressista del món. No es reca parlar de manera directa, crear dilemes a l’espectador i no donar-li respostes. 

Les nostres produccions són creades curosament, amb atenció al detall i sobrietat. Només considerant projectes que encaixin amb els nostres objectius i visió del món. Sense caure en lògiques insostenibles i optimitzant recursos però valorant la feina de la gent. És per això que treballem amb equips petits, liderats per gent jove però que també integren professionals amb experiència. Creiem en el potencial de tots els membres dels nostres equips, i conseqüentment fomentem el desenvolupament de noves dinàmiques de creació, per tal que tothom sigui escoltat i es faci seu el projecte. 

Perquè creem des de la nostra visió, però escoltant el nostre entorn i amb una perspectiva generacional amb poca veu, aconseguim crear peces qui atreuen el públic jove I gran, i redueixen la mitjana d’edat del públic de les sales. Peces amb les quals, s’hi senti, o no, representada la gent, permeten que capgirem les històries i les veiem des d’una nova perspectiva: acceptar una legitimació de la violència o sofrir un amor que ens repugnaria: introduir conceptes filosòfics a través d’uns joves idealistes i ingenus o explicar la vida en parella al llarg del temps a través d’una “curta” relació entre dos adolescents. 

A més, treballem per poder retribuir de manera ètica i justa totes les persones que fan possibles els nostres projectes. Contractar els nostres espectacles vol dir reconèixer la feina dels artistes i apostar per un nou model de gestió cultural comunitari i responsable. I així també ens dones suport per continuar creant i donar oportunitats a nous artistes.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat