Som d’El Col·lectiu

A LOG OUT Teatre pensem que la cultura no és un article de luxe, sinó un element indispensable i transversal que ens permet entendre i projectar els nous models socials que volem. És per això que entre creadors no podem competir, perquè no seguim dinàmiques capitalistes, sinó que ens regim per valors i objectius socials. A LOG OUT no busquem tenir beneficis sinó poder desenvolupar un model de creació sostenible que doni oportunitats als joves creadors que es professionalitzen, i per fer això possible ens cal un mercat de les arts escèniques i la cultura fort, amb capacitat d’influència en polítiques culturals per defensar una societat plural, diversa, culta, educada i oberta al món.

És per aquestes raons que a inicis del 2020 ens unim a El Col·lectiu de companyies independents, per poder teixir aliances amb els altres creadors i treballar plegats per millorar les condicions del sector cultural.

Llegeix més sobre qui som El Col·lectiu.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat