Espectacles disponibles per a contractació

Des de LOG OUT Teatre produïm espectacles perquè siguin vistos. Als nostres equips els encanta moure’s i t’ho posaran fàcil. Creiem en la dignificació de la feina dels actors i de tot l’equip que treballa perquè els espectacles es puguin fer realitat i no veiem viable un model basat en el repartiment de les entrades. És per això que dins d’El Col·lectiu treballem per tal que les condicions per les companyies siguin les millors possibles, i ens reservem no acceptar funcions si no tenim garantia que podrem cobrir les despeses que aquesta suposa.

A continuació trobareu un llistat dels espectacles que actualment oferim. Al final de la pàgina de cada espectacle hi trobareu el contacte per poder realitzar contractacions i les fitxes artístiques. A més, oferim els nostres espectacles a través del Programa .Cat sempre que ens és possible i a través d’altres plataformes i catàlegs (podeu trobar-ne la informació precisa al web de cada espectacle). Per visualitzar els espectacles en vídeo abans de programar-los, si us plau contacteu-nos.

Apnea

Temporada d’estrena: 2019 – 20

Catxet a Catalunya: 1000 – 2300€

Equip: 3 – 4 persones

Categoria: Teatre

Contacte: Mario Rebugent, mariorebugent@gmail.com, +34 608 628 809‬

Espectacle inscrit al programa .cat i al catàleg escèncis de la DiGi

Tota la informació a la pàgina d’Apnea

Altre contingut d’interès…

Com es calcula el preu d’una funció?

Per què programar espectacles de LOG OUT?

Som d’El Col·lectiu

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat