Benvinguts!
Benvinguts i molt ben rebuts i molt agraïts que siguis aquí avui amb nosaltres!
D’una banda, gràcies infinites per formar part d’aquest projecte. És meravellós que t’hagis posat a l’alçada d’un ajuntament, una empresa o un gran teatre finançant el nostre projecte prèviament. Encara que ho hagis fet per obtenir una entrada anticipada, que hagis confiat en nosaltres significa molt per a la companyia i estem segurs que et retornarem aquest gest els dies 6 i 7 d’octubre a Cassà i els dies que vindran.
Per altra banda, amb aquesta carta a tu inaugurem aquest espai dedicat a ser un “rere les càmeres” del procés de creació i producció de Valerie. Aquí, la Clara, l’Eli, la Irina, en Jan, l’Anna, en Mario, la Neus, la Núria, la Txell i jo t’explicarem per què l’adaptació de l’obra passa a un club de nits o per què la majoria de personatges son duts a terme per actrius.
No puc esperar a que t’expliquem tot això i més, però he d’acabar aquí la meva benvinguda.
Company, ben tornat, benvingut a Babilònia.

Esperem que gaudeixis d’aquest blog i de Valerie tant com ho fem nosaltres!

Guillem Lloret, director de Valerie.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat