El dia 25 d’abril, LOG OUT Teatre va llençar la seva nova imatge corporativa públicament. Aquesta actualització vol reflectir el compromís de LOG OUT amb les arts en un moment en el que diversifica els camps en els que treballa. Aquesta nova imatge és un pas més dels que la companya ha fet en els darrers mesos. Entre ells, renovar l’estètica de les seves xarxes socials i iniciar nous projectes com el recentment presentat “Apnea” o d’altres que tenen a l’obrador.

“El nou logo ens permetrà potenciar altres arts i crear una marca basada en el que som, no en el fet que fem teatre”. Ha dit el responsable de xarxes i comunicació.

Aquesta nova imatge apareix com una nova carta de presentació sota la frase “som LOG OUT”. Nogensmenys aquest no serà el seu eslògan, que encara es farà esperar uns mesos més. Aquesta nova línia que agafen afegeix un degradat vermellós-rosat al tradicional contrast de negre i blanc que fins ara han estat utilitzant. A més a més, incorporen a la seva imatge (principalment en les xarxes socials) textures en blanc i negre. I per quan s’han d’identificar en una miniatura, el punt.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat