Apnea

Dirigida per Ferran Joanmiquel

Clara Mir i Mario Rebugent

Direcció

Ferran Joanmiquel

Text i interpretació

Clara Mir

Mario Rebugent

Durada

1h 20′

Edat recomenada

+16

Amb la participació de

En Marc i la Gina són dos germans que des de ben petits ho comparteixen tot. Una nit, després d’una festa i anant força beguts, transformen l’agressivitat amb que normalment es tracten en una relació sexual.

Des d’aquell moment canvien radicalment, al principi per rebutjar-se, però després per acostar-se, descobrir-se i tractar-se amb una tendresa amb la qual no s’havien trobat mai.

La seva relació es sotmetrà llavors a una espiral cada cop més gran i més forta, de necessitat física i afectiva, però també d’agressió i asfixia. La claustrofòbia es farà evident. Cada cop passaran més temps tancats a l’habitació, mimant-se amb l’espai, els colors, i la roba, i aïllant-se del món exterior que fins ara els personalitzava. 

Les golfes es converteixen en el marc d’una lluita entre el cos i la paraula, en el conflicte entre les necessitats d’estar amb l’altre i de fugir-ne, en un combat entre dos germans.

Premsa

Funcions

01.03.2020

Sala La Planeta, Girona >

08.11.2020 – Suspès

Sala del Centre Recreatiu, Cassà de la Selva

21.11.2020

Teatre l’Ateneu, Celrà >

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.

Política de Privacitat