Martí Rodríguez Pont

Està escrivint, per això no et preocupis, però desgraciadament no et podem dir què escriu…

Martí Rodríguez Pont, 17 anys, estudiant de Batxillerat Humanístic a l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal de Girona. Porta realitzant diverses activitats i cursos d’interpretació teatral des del 2006, quan va començar a manifestar interès per les arts escèniques, ha inventat històries des que va aprendre a parlar i n’ha escrit des que va aprendre a escriure (encara que la qualitat de les que feia llavors no es pot comparar amb les que realitza a l’actualitat).

Va començar a escriure guions per a peces teatrals quan encara era alumne de l’Institut La Salle Girona, on va cursar satisfactòriament l’ESO, cosa que va contribuir a reforçar la seva passió per la literatura.

Actualment, cursa al centre de formació teatral gironí El Galliner, on fa ja cinc anys que assisteix, des de llavors ha escrit i representat obres a la Salle així com la petita obra còmica Només Roses representada al Centre Geriàtric Maria Gay, de la qual va ser guionista i director.

Tot i així, a part d’enorgullir-se d’uns quants premis en prosa dels Jocs Florals gironins, d’haver assistit a més de tres persones amb tendències suïcides sense cap títol de psicologia o d’haver aconseguit renom entre els seus companys per aconseguir veure les sis temporades de Game of Thrones en menys d’una setmana, considera que el seu èxit més gran és el seu llibre, Mulberry Rainfallow i l’Agitador de Mons (actualment discutint sobre la seva publicació amb l’editorial Gregal). A dia d’avui està escrivint la seva continuació, Mulberry Rainfallow i la Gent dels Boscos, i acabant de perfilar els detalls del darrer llibre de la trilogia, Mulberry Rainfallow i les Llàgrimes dels Déus, fet que consumeix gairebé del tot el seu temps lliure i la seva vida social.

Va ser contactat per la Associació Juvenil de Teatre Log Out de manera totalment inesperada (semblant al príncep de Bel-Air) per servir com a guionista en un dels seus projectes, fet amb el qual també es troba ocupat actualment.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.