Mariona Garcia-Arbós i Mata

Actriu

Actriu a L’home Gras

Mariona Garcia-Arbós i Mata, 18 anys, va iniciar-se al món artístic amb només 4 anys rebent classes de música a la International School Bambini Montjuïc, on va cursar classes fins l’any 2011.

Paralel·lament l’any 2006 començava la seva formació teatral a la mateixa escola, on també va assistir-hi fins l’any 2011.

A més a més, l’any 2008 va entrar al centre de formació teatral El Galliner on ha cursat Petits, Mitjans i Joves, amb professors com Pere Hosta, Núria Borràs, Grau Matas o Cristina Matas. També va cursar classes de teatre al GEIEG Teatre.

Quant a l’experiència artística, la Mariona Garcia-Arbós va participar com a cor a l’òpera Brundibár l’any 2011 i participa activament als Pastorets de Girona amb el Grup Proscenium.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.