Laura Fernández Vila

Tresorera

Actriu a L’home Gras

Laura Fernández Vila, 18 anys, va iniciar la seva formació teatral al Galliner l’any 2011 amb el grup de Mitjans i va seguir a Joves fins l’any 2016.

Ha estudiat Batxillerat Artístic-escènic al Campus Esart de Sant Cugat amb professores com Marta Angelat, Míriam Alemany i Míriam Escurriola. Va obtenir el títol B-tec d’arts escèniques realitzat a la mateixa escola i va realitzar la Selectivitat el Juny del 2016.

Ha participat en diferents curtmetratges d’ESCAC com Smoker d’Andrea Slaviceck i en obres de teatre dirigides per Marta Angelat com Cremada (2015), i Aturats (2016) o L’exposició (2016) representades a l’auditori de Sant Cugat. També ha actuat a la Planeta per a la realització dels tallers de final de curs d’El Galliner.

Ha realitzat un curs de jazz a l’escola de dansa Maribel Bover i des de 2013 participa als Pastorets de Girona de Joan Ribas.

Actualment cursa el segon curs del Grau d’Arts Escèniques a l’ERAM, amb professors i professores com Marta Marco, Xicu Masó i Sílvia Escuder.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.