Guillem Lloret Triola

Cap de premsa i comunicació

Actor i assessor de dramatúrgia a L’home Gras

18 anys, Banyoles.

Format en interpretació a El Galliner (Girona), on hi ha estudiat durant des de 2011 al 2015 anys cursant Teatre per a Joves, amb professors com Grau Matas, Cristina Matas, Clara Garcés i Isidre Hernández. Altrament també s’ha format a l’Aula de Teatre de Banyoles (La Factoria) des de 2013 a 2016, amb professors com Joan Gómez i Albert Olivas.

Ha actuat en diverses obres teatrals com Yvonne, Princesa de Borgonya (Temporada Alta, Girona, 2016), amb actors com David Marcè, Cristina Cervià  o Pep Vila i dirigida per Joan Gómez o Després del Límit (Banyoles, 2015), dirigida per Joan Solana. També ha escrit i dirigit diverses obres de teatre amateur que han estat presentades a festivals interns d’El Galliner (Embarassades (2013) o Els pretendents de la Mery Pujol (2015)). Altrament ha treballat com a ajudant de direcció i actor de l’espectacle Enamorats de Shakespeare (2016), dirigit per Joan Solana i ha participat com a ajudant de dicció juntament amb Salvador Oliva a l’espectacle Macbeth (2016) de Cia. Teatrebrik.

Altrament ha escrit, dirigit, actuat i produït curtmetratges amateurs com L’Home del Camp (Crespià , 2015), Sol Solet (Banyoles, 2016) o Dolç (Banyoles, 2016) i Amarg (Banyoles, 2016).

Quant a la seva feina com a cap de premsa i comunicació, ha treballat com a CM de Facebook i Twitter del festival de Jazz de Banyoles 2013 i va treballar com a CM de Facebook i Instagram, fotògraf i videògraf en cap a la campanya d’Apunt al Punt Salt: República de la solidaritat i de la diversitat per part de l’Assemblea de Salt (2016).

Actualment cursa el grau universitari de Comunicació Audiovisual a la universitat Pompeu Fabra i interpreta a l’obra L’home gras de la companyia de teatre Log Out.