FEM UN PROJECTE

Sigues tu el creador del proper projecte de LOG OUT Teatre!

LOG OUT Teatre es va formar per ser un espai de creació artística, per això ha arribat el moment què complirem la nostra promesa: deixar-te crear.
És la primera vegada que deixem que tothom presenti propostes, per tant és normal que et preguntis com funciona aquest procediment. A continuació t’ho expliquem:

Tothom pot presentar tants projectes com vulgui, sempre que tinguin tots els elements que es demanen (vegeu més avall). De tots els projectes que es presentin un equip de selecció en triarà un. Una vegada triat el projecte es comunicarà a la persona que l’ha presentat, i durant la següent setmana, un equip de creació de LOG OUT treballarà amb tu per elaborar un dossier complert sobre el projecte (on s’establiran els terminis i les condicions reals de producció, es tancaran els equips, es revisaran els punts del projecte i s’ampliaran, etc.). Una vegada tancat el dossier de projecte es procedirà a crear l’equip que seguint els terminis acordats farà el projecte realitat.

El projecte serà de qui l’ha proposat i de LOG OUT Teatre, conseqüentment qui presenta el projecte escollit passarà a ser voluntari de LOG OUT (només durant les primeres fases, després s’acordarà el rol definitiu).

Quin termini tinc per presentar el projecte?

Tens temps fins al dia 31 d’agost de 2018.

Si vull proposar un projecte, què he de presentar?

Cal que presentis un arxiu PDF, escrit en Helvetica o Calibri a 12 pt, amb la següent informació:

  1. Títol del projecte.
  2. Nom de la persona responsable del projecte.
  3. Breu descripció del projecte.
  4. Proposta artística i de posada en escena.
  5. Objectius del projecte (definir l’espai de debat que crea).
  6. Estructura narrativa de l’obra (considerant que el text és de creació col·lectiva, 3 pàgines mínim).
  7. Proposta d’equip (si s’escau).

El document complet cal que tingui un mínim de 6 pàgines (la primera només amb el nom del projecte i el responsable), en el cas d’adjuntar-hi una proposta d’equip és preferible que hi Hagi una breu descripció de cada membre.

On he de presentar el projecte?

Has d’enviar el document PDF a projectes@logoutteatre.com abans de la data límit. Afegeix, en el correu, com a subjecte el nom del teu projecte.

Que passa si el meu projecte no és seleccionat? I si ho és?

En el cas que el teu projecte no sigui seleccionat, nosaltres no ens reservem cap dret sobre ell; però guardarem la teva proposta en un arxiu jutament amb totes les altres, aquests documents no es publicaran amb la intenció de protegir el teu dret intel·lectual. Si en un determinat moment consideréssim dur el teu projecte a terme, ens tornaríem a posar en contacte amb tu.

Si la teva proposta és seleccionada, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels següents passos. Si tot surt bé, junts el farem realitat per la temporada 2019-2020!

Tens algun altre dubte?

Fes-nos-ho saber a través del formulari que trobaràs a la pàgina de contacte.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.