Eva Grabuleda López del Castillo

 

Paciència, que és la mare de la ciència!

De ciència potser no en necessitem gaire aquí, però el projecte va per llarg…

Eva Grabuleda López del Castillo, 18 anys.

Ha finalitzat el Batxillerat Humanístic i Social a l’Institut de Llagostera. I cursarà el primer any del Grau d’Arts Escèniques a l’ERAM.

S’introdueix al món del teatre durant els cursos 2012-2014. Realitzarà les obres de “Xai al forn” (2012) i “Pis al carrer paradís” (2013) sota la direcció de Lídia Masllorens, presentades a la XX i XXI Mostra de Teatre de Blanes.

Després d’això es forma als grups de Joves del Galliner (Girona) sota les docències de Pere Hosta i Sílvia Escuder. Actuant a la Planeta per presentar-hi els tallers de final de curs del Galliner. Aquest últim any ha estat al grup de Joves Plus del Galliner, tutoritzat per Marta Montiel.

En quant a estudis musicals, l’any 2009 s’apunta a l’Escola de Música de Llagostera on estarà rebent classes de solfeig i cant coral fins l’any 2014. Sota la docència de Gina Reyner s’introduirà al clarinet (fins el 2011) i al cant coral (fins el 2013). Ha realitzat també tres cursos de guitarra amb Susan Tremps (2011-2014).

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.