Elisenda Veciana Buixeda

Tècnica

Tècnica de L’home Gras (2018)

17 anys. Actualment cursa el Batxillerat Humanístic a l’INS Pere Alsius i Torrent de Banyoles. Empren la seva formació artística a l’edat de 5 anys. Estudia piano (2005 – actualitat) i cant (2016 – actualitat) a l’EMMB, amb professors com Esteve Palet i Nataliya Nesterchuk, i rep classes de solfeig fins l’any 2015. Interpreta un dels personatges principals del musical Billy Shears de MesMèdiaCultural que s’estrena el novembre de 2017 al Teatre Municipal de Banyoles.

Es forma com a ballarina de dansa contemporània i jazz a l’escola Plede8ts amb les professores Iona Altimiras i Alèxia Ros (2006 – 2016). De l’any 2014 al 2016 rep classes de domini-cos. Participa en 10 espectacles i nombroses mostres de dansa al carrer.

Paral·lelament cultiva les arts plàstiques al taller de Gonzalo Tabuenca, al taller Joan de Palau i de manera independent. Condueix, com a monitora, el casal Pintem l’Estiu del taller Joan de Palau.

Rep classes d’interpretació a La Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles de la mà de Jordi Subirà i Albert Olivas.

S’inicia en la creació audiovisual i dirigeix el curtmetratge L’altra pell (Banyoles, 2017). A dia d’avui treballa pel desenvolupament de nous projectes audiovisuals, teatrals i literaris.

Aquesta pàgina fa ús de galetes de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari i realitzar un seguiment del tràfic dins del lloc web. Si continua navegant entenem que n'acepta l'ús. Qualsevol informació emmagatzemada caducarà d'aquí 24 hores. Pot ser que hagi de reiniciar la pàgina per agilitzar la navegació després d'aceptar l'ús de les galetes.