Clara Mir Bautista

Representant

Actriu a L’home Gras (2018)

Clara Mir Bautista, 16, comença la seva formació artística amb 5 anys, fent classes de piano, solfeig i cant a l’escola de música La Casa Groga, Sant Gregori, durant quatre anys consecutius. Paral·lelament, participa a representacions teatrals de l’escola L’Aulet, Celrà. A Celrà també intervé a cursos de l’escola El Galliner, amb professors com Joan Vilajoana.

L’any 2013 continua la seva formació a l’escola teatral El Galliner a Girona, fent un any de Mitjans i tres de Joves, amb professors com Pere Hosta, Ferran Joanmiquel, Grau Matas i Júlia Mora a l’especialitat de teatre musical. Coincidint amb els estudis de 3r i 4t d’ESO, forma part del grup de teatre que dirigeix el dramaturg Josep Maria Uyà, professor de l’Institut de Celrà, amb qui participa a la Mostra de Teatre de Blanes els anys 2015 i 2016.

Durant els estius de 2014 i de 2016 participa al casal d’estiu del Museu del Cinema anomenat Cinema i… Acció! on intervé en la realització tècnica i escènica dels curtmetratges Descontrol i Jugant amb la mort. En els dos curtmetratges fa el paper de protagonista femenina.

El novembre de 2016 participa a l’obra Antaviana, de Pere Calders i Dagoll Dagom, en versió  de la companyia amateur Toc de Teatre, de Celrà, dirigida per David Planas, a Vilobí.

Durant l’estiu de 2017 assisteix al taller de teatre musical Rent, organitzat per l’escola de teatre Aules, de Barcelona, amb els professors Xavi Navarro, Helena Jara, Albert Bolea i Víctor Arbelo. Com a resultat del taller, participa en la representació del musical Rent en nou funcions, a la Nau Ivanow de Barcelona.

L’agost d’aquest mateix any forma part del cor en la representació de Rent, en versió concert, que dirigeix Daniel Anglès al Teatre Grec (Barcelona), a càrrec de la companyia professional que va estrenar la versió catalana d’aquest musical, el gener de 2016.